Grad Đurđevac ovaj je vikend u znaku svoje Picokijade, pa su stoga donijeli i odluku o produljenju radnog vremena u ugostiteljskim objektima na području grada. Ugostitelji, tako, mogu raditi bez ograničenja, od 0,00 do 24,00 sata, ali je zato ograničena glazba koju mogu puštati/izvoditi u lokalima – kako se navodi u odluci gradske uprave, može se izvoditi samo primjerena tradicijska i zabavna glazba.

‘Obavještavaju se ugostitelji koji su u cijelosti podmirili svoje obveze prema Gradu Đurđevcu, a koji su iskazali interes za produljenje radnoga vremena za vrijeme trajanja Picokijade da je Grad Đurđevac donio odluku o određivanju drugačijeg radnog vremena ugostiteljskim objektima iz skupine restorani i barovi na području grada.

Od 24. lipnja do 26. lipnja ugostitelji mogu raditi od 0,00 do 24,00 sata. Radno vrijeme odnosi se i na terase postavljene uz ugostiteljske objekte, kao i na šatore postavljene na javnim površinama.

U ugostiteljskim objektima koji se nalaze na Trgu sv. Jurja i Starogradskoj ulici u Đurđevcu može se izvoditi samo primjerena tradicijska i zabavna glazba.’, navodi se u odluci Grada. (m.p.d.)