U četvrtak, 2. srpnja u podne zatvaraju se prijave za webinar kojeg organiziramo u suradnji s tvrtkom Apsolon i na kojemu će biti predstavljena studija Analize digitalne spremnosti hrvatskih gradova 2020.

Na webinaru, koji će se održati u petak, 3. srpnja u 10 sati, razgovarat će se o digitalnoj spremnosti hrvatskih gradova, ubrzanom rastu novih digitalnih tehnologija te njihovog sve većeg utjecaja i važnosti na današnje poslovanje gradova.

Uz samo predstavljanje studije, bit će održana i panel rasprava na kojoj će govoriti gradonačelnici Karlovca i Rijeke Damir Mandić i Vojko Obersnel, savjetnik ministra uprave g. Ivan Lakoš, pročelnici odjela za IT u gradovima Rijeci i Karlovcu g. Željko Jurić i g. Zoran Cetinjanin, te moderatorica, direktorica za pametnu upravu Apsolona Ivana Novoselec.

Svi zainteresirani za sudjelovanje na webinaru do četvrtka u podne se

mogu prijaviti putem prijavnog obrasca. Po isteku roka za prijavu, svim prijavljenima će 2.7.2020. biti poslana poveznica putem koje će se priključiti webinaru kao i daljnje upute vezane uz sudjelovanje. (M.P.D.)