Vodeća hrvatska tvrtka za poslovno savjetovanje, Apsolon, organizira webinar na temu “Digitalna spremnost gradova i perspektiva razvoja u novom financijskom razdoblju 2021. – 2027.” za sve predstavnike javnog sektora. Zbog ubrzanog rasta novih digitalnih tehnologija te njihovog sve većeg utjecaja i važnosti na današnje poslovanje gradova i ove godine provedeno je istraživanje digitalne spremnosti. Na webinaru će biti predstavljeni rezultati ovogodišnje studije  Analiza digitalne spremnosti hrvatskih gradova , trendovi u digitalizaciji gradova te perspektiva razvoja gradova u novom financijskom razdoblju 2021. – 2027. Na virtualnom okruglom stolu predstavnici gradskih uprava iz Rijeke, Pule, Dubrovnika i Karlovca te drugi gosti predstavit će svoje primjere dobre prakse i podijeliti svoja iskustva.  

Program webinara: 

  1. Predstavljanje rezultata studije digitalne spremnosti gradova
    • “Priče iz gradova” 
  2. Uvod u panel raspravu o perspektivi razvoja u novom financijskom razdoblju 2021. – 2027.
    • Panel rasprava: potrebe i prilike gradova
    • Q&A

Webinar će se održati u četvrtak 11. 11. 2021. s početkom u 10:00 sati putem online platforme Google Meet.  Kako biste se prijavili na webinar potrebno je ispuniti PRIJAVNI OBRAZAC

Rok za prijave na webinar je 9. 11. 2021. Pristupni link s uputom za spajanje na webinar bit će poslan po završetku prijava.

Za više informacija slobodno kontaktirajte pametna.uprava@apsolon.com. (Apsolon)