Konzultantska tvrtka Apsolon u suradnji s  gradonačelnik.hr-om organizira webinar na temu mogućnosti brze digitalizacije uslijed krize i prilika za pripremu dugoročnih planova digitalizacije za predstavnike javnog sektora.

Webinar je osmišljen na način da usmjeri javni sektor, a osobito gradove i komunalna poduzeća, na prelazak na digitalni rad bez velikih investicija i ukaže na buduće trendove digitalne transformacije za kojom će se nakon krize povećati potražnja. Sudionici webinara upoznat će se s prvim i brzim koracima koji svaku organizaciju mogu u kratkom vremenu staviti na put digitalne transformacije prvenstveno kroz primjere dobre prakse u Hrvatskoj i inozemstvu.

Webinar će se održati 17.4. s početkom u 10h, a u trajanju do 12h.

Svi zaintereirani za sudjelovanje na webinaru trebaju se do 16.4.2020. u 12 sati prijaviti putem prijavnog obrasca. Nakon zatvaranja prijava svim sudionicima će 16.4.2020. biti poslan link na Hangouts meet preko kojeg će se održati webinar kao i daljnje upute vezane uz sudjelovanje. Sudjelovanje je slobodno i besplatno svim predstavnicima JLRS-a i komunalnih poduzeća koji se prijave na vrijeme. (M.P.D.)