Grad Kutjevo izradio je svoju zajednicu na Viberu za sve one koji ne koriste Facebook i Instagram.

Nakon što to možete na službenim web stranicama, sada i u Viber zajednici građani mogu pratiti najnovije informacije i događaje s područja Grada Kutjeva. Priključiti se može na način da se u tražilicu Vibera upiše “Grad Kutjevo” te zatražite pristup zajednici.

Zahvaljujući tehnologiji danas određene informacije puno lakše i brže dolaze do onih kojima su poslane, a olakšanu komunikaciju i protok informacija odnedavno, podsjetimo, u Kutjevu ima i Dječji vrtić Grozdić za koji je izrađena internetska stranica.

Djelatnici Europske razvojne agencije Grada Kutjeva izradili su ju s ciljem informiranja roditelja, ali i svih zainteresiranih koji na njoj mogu pročitati najnovije događaje i obavijesti iz vrtića.

Da su nove tehnologije dobro prihvaćene na području grada, potvrđuje i to kako je prošlog ljeta, pak, na inicijativu Turističke zajednice Grada Kutjeva, snimljen i promotivni video u svrhu promocije kutjevačkog turizma. Video je sniman tijekom pretprošle godine, dijelom i minule, a prikazuje prirodne, društvene i povijesne znamenitosti Grada Kutjeva te nekoliko ugostiteljskih objekata. (Grad Kutjevo/PL)