Zbog velikog interesa i upita, produžili smo rok za prijavu na izbor, pa sve gradove koji imaju lijepe vrtiće a još uvijek se nisu prijavili, pozivamo da to naprave i do 30. studenoga na naš mail pošalju fotografije vrtića

Kako nam je cilj promicanje dobrih, pozitivnih i lijepih stvari na lokalnoj razini, pokrenuli smo novi i nama već sad najdraži projekt – Izbor najljepšeg gradskog vrtića u Hrvatskoj!

Ovim izborom želimo na jednom mjestu okupiti i građanima prezentirati najljepše vrtiće u Hrvatskoj te na taj način promovirati ulaganja koja su našim najmlađima osigurala najljepše i najugodnije vrtićke dane.

Izbor je zamišljen vrlo jednostavno –  na našoj Facebook stranici ćemo u petak, 6. prosinca objaviti slike svih prijavljenih vrtića i time otvoriti izbor.  Glasati se može za više vrtića, a s obzirom na prijave koje pristižu, možemo unaprijed reći da izbor neće biti nimalo lak jer je zaista jako puno jako lijepih i prekrasno uređenih zdanja.

Pobjedit će vrtić koji u konačnici bude imao najviše lajkova, pa pozivamo sve prijavljene i da sheraju objavu svog vrtića i pozovu svoje sugrađane da ga svojim glasovima podrže.

Rok za glasanje istječe u ponedjeljak, 16. prosinca točno u podne. Nakon toga, prebrojat ćemo glasove i objaviti pobjednike, odnosno prva tri vrtića s najvećim brojem glasova.

S obzirom na veliki interes gradova za ovaj projekt i da smo dobili brojne upite za produženje roka prijave, odlučili smo produžiti rok prijave do kraja ovoga tjedna, odnosno 30. studenoga, pa pozivamo sve gradove koji još nisu prijavili svoj najljepši vrtić da to učine i tako postanu dio ovog lijepog projekta.  Za prijavu je potrebno samo na naš mail redakcija@gradonacelnik.hr poslati 5-6 fotografija eksterijera i interijera, te naziv vrtića.

Veselimo se svim vašim prijavama i jedva čekamo sam izbor!