Prva ovogodišnja radionica – ‘Umijeće komuniciranja – JAVNI NASTUP’ trebala se održati u Zagrebu 20. ožujka, no zbog situacije s korona virusom odlučili smo je ipak odgoditi. O novom terminu obavijestit ćemo vas čim se situacija smiri a život u zemlji vrati u normalu

Nakon što smo krajem prošle godine organizirali i uspješno ‘odradili’ prvu stručnu edukaciju za uspješno komuniciranje i javni nastup, u ožujku smo planirali novi ciklus radionica  naše komunikacijske stručnjakinje Melite Pavlek. Prva ovogodišnja radionica – ‘Umijeće komuniciranja – JAVNI NASTUP’ trebala se održati u Zagrebu, Hotel International, 20. ožujka, i izuzetno nam je drago što je polučila veliki interes i broj prijava djelatnika gradskih uprava i ustanova koji su prepoznali vrijednost i važnost ovakvog vida stručne edukacije. No, zbog situacije s korona virusom, zbog koje su od ovoga tjedna zatvorene i škole, vrtići i fakulteti, te zabranjena javna okupljanja, odlučili smo odgoditi radionicu dok se situacija ne smiri. O novom terminu obavijestit ćemo na vrijeme.

Radionica traje 4 sata, a svrha je kroz dvosmjernu komunikaciju i interaktivne vježbe unaprijediti znanje polaznika o javnom nastupu te osvijestiti važnost cjeloživotnog usavršavanja. Kroz predavanja će se korisnicima pružiti konkretni alati koje mogu koristiti kako bi poboljšali svoju komunikaciju i javni nastup.

‘Specifični cilj ove radionice je razumjeti važnost komunikacije, te usvojiti osnove dobro pripremljenog nastupa i neverbalne komunikacije’, ističe Melita Pavlek.

 Naime, čak 75 posto ljudi, pa i onih na najvišim pozicijama, ima izražen strah od javnog nastupa, što je itekako veliki problem kad je upravo javni nastup dio posla kojeg obavljate i direktno utječe na njegove rezultate. Cilj naših radionica jest, upoznavanjem i brušenjem osnovnih tehnika smanjiti tremu i značajno poboljšati prezentaciju, nastup i javno izlaganje. S obzirom na stručnost, iskustvo i rezultate rada Melite Pavlek, stručnjakinje za lokalnu demokraciju i razvoj, savjetnice za odnose s javnošću te za strateško komuniciranje javne uprave, a ujedno i certificiranog NLP master coacha, očekujemo da će veliki dio polaznika nakon ovog tečaja ‘prijeći’ u onaj tim od 25 posto ljudi koji – uživaju u javnom nastupu.

Feedback s naše prve radionice na kojoj je nova znanja i vještine s područja PR-a i komunikacija steklo 10-ak polaznika, predstavnika lokalne samouprave, bolnica i gradskih ustanova, bio je i više nego pozitivan. Opći zaključak bio je da ovakav tip edukacije – u malim grupama, s individualiziranim pristupom i nizom konkretnih primjera i vježbi, omogućava i najbolje rezultate.

Upravo zato, kako bi osigurali optimalne uvjete i rezultate edukacije, ograničili smo broj sudionika na maksimalno 20, pa zainteresirane molimo da se za dodatne informacije i rezervaciju svog mjesta jave na mail: info@gradonacelnik.hr najkasnije do 10.ožujka (prijave primamo do popunjenja kapaciteta).

Cijena edukacije je 999 kuna +PDV, s tim da za ranije prijave – do 28.02. nudimo ‘early bird’ ponudu po cijeni od 799 kuna + PDV.

Srdačan pozdrav i nadamo se da se vidimo na jednoj od radionica jer prostora za usavršavanje i nova znanja uvijek ima i više nego dovoljno!

 Tim gradonačelnik.hr-a i župan.hr-a