Čak 5 gradova i tri općine koji su u uzbudljivom izboru za Najljepši advent ostvarili najveći broj glasova inspiraciju za svoju adventsku priču pronašli su u svjetlosnim dekoracijama tvrtke Blachere Illumination – Gospodari svjetla

Prvi izbor za Najljepši advent koji je upravo završio na gradonačelnik.hr-u izazvao je ogromnu pažnju i angažman u javnosti. Slike advenata iz 36 gradova i osam općina samo na našoj FB stranici lajkalo je gotovo 110 tisuća ljudi, a ukupni doseg premašio je 1,1 milijun!

Brojni posjetitelji i uživo su imali priliku doživjeti blagdansku atmosferu koja je vladala na adventima, ali i uživati u prekrasnim svjetlosnim dekoracijama postavljenim upravo za tu prigodu. Brojne fotografije, lijepe uspomene i mnogo pozitivnih emocija, obilježile su i ovogodišnje advente, a dio zasluge za to svakako pripada i tvrtki Blachere Illumination – Gospodari svjetla. Više od polovice gradova i općina koji su se plasirali u TOP 10 najljepših advenata, izabrali su upravo njihove svjetlosne dekoracije za svoju adventsku priču.

Tvrtka Gospodari svjetla svjetlosnim dekoracijama bavi se od 1999. godine. Kontinuirano ulaganje u posao, educiranje ljudi, praćenje trendova i višegodišnja pozicija regionalnog tržišnog lidera u području svjetlosnih dekoracija, prošle su godine prepoznati i od strane francuske grupacije Blachere Illumination. Taj najveći europski proizvođač i distributer svjetlosnih dekoracija, 2020. godine u svoje je redove dodao i ovu hrvatsku tvrtku, koja je tako postala 26. podružnica Blachere Illumination u svijetu.

Danas, Blachere Illumination – Gospodari svjetla svoje poslovanje temelje na prigodnim, odnosno božićnim dekoracijama i upravo ta tvrtka stoji iza božićnih izdanja više od 60% trgovačkih centara u Hrvatskoj, zadužena je za realizaciju božićnih dekoracija u više od 120 gradova i općina, te ukrašava brojne poslovne objekte, restorane, hotele.

Poslovanje tvrtke nije ograničeno samo na Hrvatsku, već obuhvaća cijelu SEE regiju, koju uz Hrvatsku čine Slovenija, Srbija, BiH, Albanija, Kosovo, Makedonija i Crna Gora.

„Kada je riječ o božićnim dekoracijama, mnogi su nam gradovi i općine u regiji već poklonili svoje povjerenje, a vjerujemo kako će zbog kontinuiranog rasta naše ponude, novih ideja, te profesionalnog i kreativnog pristupa, taj broj u budućnosti biti još i veći. Čestitamo svim gradovima i općinama na plasmanu u TOP 10, posebno Osijeku, Samoboru, Slavonskom Brodu, Opatiji i Vinkovcima s kojima surađujemo i nadamo se da će svjetlosne dekoracije s potpisom Blachere Illumination – Gospodari svjetla i ubuduće biti dio njihove adventske priče. Iskoristili bi priliku da spomenemo još neke gradove i općine koji su sudjelovali u izboru za Najljepši advent, a s kojima smo također ostvarili uspješnu suradnju. Riječ je o prekrasnim adventima u Svetoj Nedjelji, Rijeci, Crikvenici, Zadru, Virovitici, Metkoviću, Delnicama, Donjem Miholjcu, Lepoglavi, Općini Tar-Vabriga, Općini Nijemci i Općini ČepinTu smo za sve naše klijente, ali i za one koji će to tek postati i krenuti s nama u realizaciju svog adventa. Možda baš on sljedeće godine bude u TOP 10.“ ističu u Blachere Illumination – Gospodari svjetla. (m.p.d.)