Grad Orahovica i Turistička zajednica grada Orahovice za ovogodišnji advent imaju novu lokaciju za održavanje adventa i novi naziv, “Adventska čarolija” dobila je novo ime “Orahovačka zimska priča”

Advent je za mnoge najljepše i najdraže doba u godini, a upravo zbog ugođaja, zajedništva, topline i obiteljske atmosfere. “Orahovačka zimska priča” ove će godine trajati 12 dana (02., 06., 09., 15., 16., 17., 22., 23., 28., 29., 30 i 31. prosinca 2023.).

Program donosi raznovrsnu zabavu za sve dobne skupine građana. Orahovačka zimska priča održavat će se u središnjem gradskom parku u Orahovici.
Kako naglašavaju iz Turističke zajednice za ovogodišnju Orahovačku zimsku priču pripreme su u punom jeku.

“Sve posjetitelje Orahovačke zimske priče i ove godine očekuje posebno ukrašen prostor, ugostiteljske kućice i velika gastronomska ponuda te su za sva događanja ulazi besplatni – rekla je direktorica TZ grada Orahovice Lana Jurkin.

Kako u programu stoji sutra i službeno počine Orahovačka zimska priča paljenjem prve adventske svijeće i koncertom duhovne glazbe Alana Hržice, a na koju sve građanke i građane grada Orahovice, prigradskih naselja i susjednih nam općina, poziva gradonačelnik Saša Rister… (Grad Orahovica/radioorahovica.hr)