U pripremi je izrada prijedloga Proračuna Grada Čazme za 2020. godinu, pa iz gradske uprave pozivaju građane da se uključe sa svojim prijedlozima.

‘U proces kreiranja Proračuna želimo uključiti što veći broj zainteresiranih kako bi Proračun bio što kvalitetniji u smislu obuhvaćanja projekata i potreba za Grad Čazmu. Grad Čazma poziva sve građane da se aktivno uključe u kreiranje Proračuna Grada Čazme za 2020. godinu i dostave svoje prijedloge, ideje i sugestije. Navedite koje projekte želite na području Grada Čazme, što je potrebno izgraditi, urediti ili organizirati, jer vaši komentari su nam najbolji pokazatelj što je našem Gradu potrebno. Stoga, pozivamo sve zainteresirane da dostave svoje prijedloge i sugestije u svezi izrade Proračuna za 2020. godinu, te na taj način aktivno sudjeluju u njegovom kreiranju’, navodi se u priopćenju Grada Čazme.

Obrazac za sudjelovanje građana u kreiranju proračuna može se preuzeti na web stranici www.cazma.hr i pisarnici Grada, a rok za dostavu prijedloga je 5. listopad 2019. godine. (M.P.D.)