Udruga Uspjeh u partnerstvu s Gradom Crikvenicom krenula je s provedbom projekta “Inkluzija Uspjeha”,  koji je uz pomoć Grada Crikvenice prijavljen na Javni poziv “Širenje mreže socijalnih usluga” Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.
Projekt obuhvaća trogodišnju provedbu fizioterapije, edukacijsko-rehabilitacijske terapije te sportske radionice za djecu s teškoćama u razvoju i mlade osobe s invaliditetom. U projekt su uključeni i suradnici, odnosno, korisnici Centra Izvor iz Selca, koji će također sudjelovati u programu.
Uključivanje djece i mladih s teškoćama u različite sportske, fizikalne i rehabilitacijske aktivnosti od velikog je značaja za njihov psihomotorni razvoj. Provedbom programa korisnici će se individualno i grupno poticati na izražavanje vlastitih misli, vježbati, učiti, komunicirati, stjecati sigurnost u interakciji s drugima te poboljšati socijalizaciju i integraciju u društvenu zajednicu.
 
Jedna od takvih zajedničkih aktivnosti u koju će se moći uključiti i šira javnost održat će se 22. rujna kada je organizirana šetnja Crikvenicom u razdoblju od 17 do 20 sati u sklopu Tjedna mobilnosti, a u suradnji s Centrom Izvor.
Za prvu godinu provedbe, koja traje do 31. svibnja 2024. godine, odobren je iznos bespovratnih sredstva od 25.000,00 eura (Grad Crikvenica, Foto: Udruga Uspjeh)