Zahtjev za upis djeteta u vrtić za pedagošku godinu 2022./2023. roditelji u Gradu Crikvenici odsad mogu predati iz svojeg naslonjača, bez potrebe prikupljanja dokumentacije i dolaska u vrtić.

Naime, upisi će se provoditi isključivo elektronski, putem web aplikacije e-Upisi koja je dio e-usluga portala eGrađani. Prednost e-upisa je da se dokumenti potrebni za upise automatski povlače iz sustava e-Građani i time se rasterećuje roditelje fizičke dostave dokumenata.

Za korištenje web aplikacije potrebni su pristup internetu i važeća vjerodajnica najmanje sigurnosne razine 2 za pristupanje sustavu e-Građani.

Zahtjev za upis djece u vrtić u pedagošku 2022./2023. godinu se podnosi u redovitom upisnom roku od 12. do 20. svibnja 2022. godineputem web aplikacije e-Upisi. Prije podnošenja zahtjeva za upis djeteta potrebno je obavezno pročitati sve upute koja su dostupne web stranici https://radost-crikvenica.hr/upisi-u-vrtic/. Upisni rokovi su zadani i ne mogu se mijenjati, a predaja zahtjeva nakon isteka upisnog roka redovitih upisa neće biti moguća.

Za sve one koji nemaju uvjete za pristup e-prijavi tehnička podrška bit će pružena u centralnom objektu Dječjeg vrtića Radost, Šetalište Vladimira Nazora 2a. Za korištenje tehničke podrške u periodu upisa, obvezna je prethodna najava na broj telefona 051 241 799 od 9 do 12 sati ili na e-mailvrtic@radost-crikvenica.hr

U periodu od 22. svibnja do 5. lipnja 2022.  predviđena je obrada i evaluacija zahtjeva te će 6. lipnja 2022. godine biti objavljeni rezultati upisa. Predaja zahtjeva za upis izvan redovitog roka će biti moguća jednom mjesečno, u terminima kada pristup usluzi e-upisi bude omogućen unutar sustava.

Obavijest o početku redovitih i naknadnih upisa objavljuje se  na web stranici vrtića i putem e-maila za roditelje koji se pribilježe na newsletter na  web stranici https://radost-crikvenica.hr/upisi-u-vrtic/. (Grad Crikvenica)