Na Izvještajnoj skupštini Lovačkog društva Fazan Podravski Podgajci svečano su otvoreni radovi na novom dijelu ribičko-lovačkog doma. Podgajački ribolovci i lovci čekali su na ovu investiciju više od 20 godina, a ta se njihova želja napokon ostvaruje, Dom će biti proširen u prizemlju gdje će ribolovci dobiti dodatan prostor te će biti podignut i kat koji će koristiti Lovačka udruga Fazan.
-Uz BISTRO i DOBRU KOB želim im što skorije useljenje u nove prostore- poručio je Goran Aladić, gradonačelnik Donjeg Miholjca.
Osim ove investicije, započeli su, kaže, u Podgajcima izgradnju parkirališta na groblju, a za proširenje mrtvačnice i izgradnju sanitarnog čvora u mrtvačnici nedavno smo dobili građevinsku dozvolu. U projektiranju je javna led rasvjeta koju će Podgajci uskoro i dobiti.
-Ono što sam već najavio, to je plan izgradnje novog društvenog doma u Podgajcima jer smo procijenili da se u stari dom ne isplati ulagati, nego treba napraviti građevinu koja će biti kvalitetna i funkcionalna. Navedenim ulaganjima ostvarit ćemo velik dio onoga što su mještani Podgajaca sami predlagali i iznosili kao prioritet- ističe gradonačelnik. (Grad Donji Miholjac)