Predstavnici udruga branitelja Grada Dugog Sela, Udruga hrvatskih vojnih invalida Domovinskog rata Dugo Selo, Udruga Hrvatski vitezovi – ratni veterani 1991″ Dugo Selo i Udruga ratnih veterana Domovinskog rata “Crne Mambe”, s gradonačelnikom Grada Dugog Sela Nenadom Panianom, potpisali su ugovor o korištenju prostora u Ulici biskupa Augustina Kažotića, nekadašnjem atomskom skloništu.

„Riješili smo malo dužu sagu oko skloništa na zadovoljstvo svih sudionika. Sada krećemo dalje, slijedi nam uređenje prostora koji će vjerujem biti na korist svim braniteljima i onima koji će ga koristiti na dobrobit naših građana“, naglasio je gradonačelnik Nenad Panian.

U ime potpisnika zahvalio se Damir Mesić, predsjednik udruge Hrvatski vitezovi – ratni veterani 1991.

„Hvala Gradu što nam je taj prostor ustupio na korištenje. Mi kao udruge posjedujemo određenu opremu koju smo dugi niz godina skupljali za provođenje svojih programa, kao i za pomoć drugim udrugama. Taj prostor će imati dvije namjene. Uz skladišni prostor, tamo će biti i zajednički prostor za sport i rekreaciju te rehabilitaciju za sve naše branitelje“, poručio je Mesić. (dugoselska-kronika.hr)