Prošlog tjedna mladi Klanjčani okupili su se na radionici u sklopu projekta “Uzmi pare i napravi nešto za mlade” koji provode LAG Zagorje -Sutla i Mreža udruga Zagor u suradnji s gradovima i općinama LAG-a.Predložene su dvije ideje, a pobjednik (čiji projekt skupi više glasova)  će ostvariti financijsku potporu u iznosu od 20.000,00 kn.

Ideja prvog tima je „KLANJEČKI BUNDEK“  zamišljena kao „Piknik zona“ (Sutlanska 6, Klanjec) dostupna za sve uzraste i iz svakog dijela područja Grada Klanjca. Odbojka na pijesku i mali nogomet savršeni su razlozi da se vrijeme provodi vani na svježem zraku, također u sklopu istog nalazili bi se i stolovi, klupe, roštilji, gdje bi čitavo društvo moglo provoditi ugodna popodneva.

Tim broj dva predložio je ideju  „GOL! UŽIVO“ kojom bi  se omogućilo lakše praćenje rezultata i vremena na utakmicama. Radi se o semaforu koji bi se postavio na nogometnom igralištu NK Klanjec.

Grad Klanjec poziva sve osobe od 14 do 30 godina da u subotu, 04. lipnja ove godine, u razdoblju od 14 do 17 sati izađu na izbore koji će se održati u Velikoj dvorani Grada Klanjca te podrže svog favorita. (Grad Klanjec, V.H.)