Grad Klanjec priprema projekt izrade Urbanističko – participativne studije Trga mira u Klanjcu, u sklopu kojega se provodi urbanističko i sociološko istraživanje u koje uključuju i građane Klanjca.

‘Naručitelj istraživanja je Grad Klanjec, a cilj je dobiti uvid u mišljenja što većeg broja zainteresiranih građana.
Vaše mišljenje i iskustva su nam važni, kao i ideje o tome kako bi se Trg mira trebao razvijati u budućnosti, pa bismo željeli da se građani Klanjca u što većem broju uključe u istraživanje, već sada, u prvoj fazi projekta.

Stoga Vas ljubazno molimo da odgovorite na ovaj upitnik i na taj način doprinesete boljem planiranju razvoja grada.
Ukoliko smatrate da smo neka važna pitanja propustili uključiti, na kraju upitnika imate prostor za komentar u kojemu možete izraziti svoje osobne stavove u slobodnoj formi.
Anonimnost Vaših odgovora je zajamčena, a rezultati će se interpretirati isključivo na grupnoj razini i neće se koristiti u nikakve druge svrhe osim za potrebe ovoga projekta.

Anketi možete pristupiti preko poveznice:

https://forms.gle/DKCdjqik1sVS9DcJ7

Za sva dodatna pitanja, stojimo Vam na raspolaganju i možete ih uputiti na e-mail prof. dr. sc. Anke Mišetić, s Arhitektonskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu (amisetic@arhitekt.hr), koja vodi sociološko istraživanje.
Hvala Vam na razumijevanju i suradnji’, navodi se u objavi i pozivu građanima na stranicama Grada. (Grad Klanjec, m.p.d.)