U prostorijama Županijske uprave jučer je potpisan Ugovor o javnoj nabavi radova rekonstrukcije školskog igrališta Srednje škole Koprivnica, vrijedan 1.159.212,20 eura s PDV-om, a sredstva je osigurala Županija u svom proračunu.

Ugovor je uime osnivača potpisao župan Darko Koren s izvođačem radova, direktorom tvrtke Koming d.o.o. Koprivnica Nedjeljkom Potroškom. Potpisivanju su prisustvovali i zamjenik župana Ratimir Ljubić, županijski pročelnici Ana Mušlek i Darko Masnec, zamjenica gradonačelnika Koprivnice Ksenija Ostriž te ravnatelji Srednje škole Koprivnica Mario Latin i Obrtničke škole Koprivnica Zlatko Martić.

Župan je izrazio zadovoljstvo ovim projektom, što je još jedan doprinos boljim materijalnim uvjetima u sektoru obrazovanja, te kazao:

„Iznimno nam je drago što smo krenuli s rekonstrukcijom i uređenjem igrališta, a ovaj projekt osim vrijednosti za školski sport i rekreaciju građana, ima i urbanističku komponentu. Nedavno smo svjedočili otvorenju Centra kompetentnosti te vjerujem da ćemo novouređenim igralištem to zaokružiti tu cjelinu koja će biti na zadovoljstvo i ponos građana Koprivnice. Zahvaljujem i izvođaču radova te vjerujem da će se projekt uspješno i na vrijeme realizirati.“

Čestitkama se pridružila i zamjenica Ostriž te dodala:

„Ovo je emotivan dan za sve nas, a novouređeno igralište bit će dodana vrijednost za cijelu Koprivnicu. Uz spomenuti Centar kompetentnosti i druge projekte na tom području, veseli nas što ćemo dobiti kvalitetan prostor za sport i rekreaciju. Čestitam svima uključenima!“ (Grad Koprivnica, Koprivničko-križevačka županija)