Na Gradskom stadionu u Križevcima održana je primopredaja nove kosilice za održavanje kompleksa sportsko-rekreacijskog centra. Isto tako primopredaja nove kosilice održana je i u Radničkom dolu, kojom će se održavati teren NK Radnički, a koji ima odličnu suradnju s križevačkim trećeligašem NK Radnik Križevci.

Gradonačelnik Mario Rajn na terenu NK Radnički istaknuo je kako ovom donacijom i dalje žele ravnomjerno podupirati razvoj sportskih klubova na području grada.

-NK Radnički je dosta bio zakinut u tom smislu, a ova kosilica je nešto što su dugo iščekivali i lobirali, stoga mi je jako drago zbog toga. Drago mi je i da se ovdje vidi i kvalitetna suradnja s našim trećeligašem NK Radnikom, koji često puta koristi ovaj travnjak. Drago mi je da ljudi s područja grada ovako surađuju- poručio je tom prilkom gradonačelnik Križevaca, dodavši kako je i dalje njihova obveza, kao gradske uprave, ravnomjerno ulagati i u narednom razdoblju će pratiti što se događa i s ostalim klubovima. (Grad Križevci)