Sanacija mosta iznad Kutinice u središtu Kutina na frekventnom križanju državne ceste D-45 bit će završena do 22. svibnja, najavljeno je to na konferenciji za novinare i obilaska radove rekonstrukcije mosta.
Gradonačelnik Kutine zahvalio je na razumijevanju i suradnji Hrvatskim cestama u još jednom projektu na dobrobit građana.
Goran Puž, predstojnik Ureda Uprave Hrvatskih cesta d.o.o. dodao je kako Hrvatske ceste nastoje udovoljiti potrebama svih građana u Hrvatskoj te se kod ovakvih rekonstrukcija obavezno ograđuju pješačke i biciklističke staze kako bi se pješaci i biciklisti odvojili od prometa vozila, a to je osobito bilo važno na ovom mostu i križanju u središtu Kutine.
Obilazeći radove na mostu gradonačelnik Kutine i predstavnici Hrvatskih cesta izrazili su zadovoljstvo dosad obavljenim radovima te njihovim napretkom te su zaključili kako se završetak rekonstrukcije očekuje za 20-ak dana. Pri tome su zahvalili svim sudionicima u prometu na dosad iskazanom strpljenju i oprezu te su ih pozvali da i dalje budu oprezni prilikom prometovanja u zoni radova na križanju i mostu. (Grad Kutina)