U Kutini je otvoren novi trgovački centar u vlasništvu britanske Poseidon grupe pod nazivom Capitol Park. Nova prodajna destinacija u Kutini zaposlila je oko 50 djelatnika.

Na više od 2000 m2 centar koji se nalazi na mjestu bivšeg KONZUM-a uključuje 4 međunarodna brenda od kojih većina po prvi puta dolazi u Kutinu, a to su Pepco, TEDi, Deichmann i Bipa.

Prvi posjetitelji već su naveliko u trgovinama koje nude razne vrste proizvoda, od odjeće i obuće, donjeg rublja, do kućnih potrepština. U susret Božiću u različitim trgovinama ovog centra možete pronaći sve za uređenje vašeg doma, kao i široku paletu poklona i dječjih igračaka.

Capitol Park brand je dio portfelja Poseidon Grupe, koji je sačinjen od preko 280.000 m2 izgrađenih retail parkova širom jugoistočne Europe, 90.000 m2 koje koriste supermarketi te više od 1000 stambenih objekata u planiranju i izgradnji. Poseidon Group s partnerima i investitorima iz cijelog svijeta aktivno surađuje i na ostalim projektima, kako u Velikoj Britaniji, tako i u jugoistočnoj Europi. (Grad Kutina)