Na području Grada Kutine ove godine radilo se i na izgradnji i poboljšanju kvalitete prometnica u nadležnosti Grada, u vrijednosti od 774.000 kuna.
-U 2020. obišli smo mnoga gradilišta i projekte koji su u pripremi ili je započeta njihova realizacija. Tom prigodom obišao sam i ceste u nadležnosti Grada Kutine koje smo ove godine obnovili. To su: MO Repušnica – odvojak Zagorske ulice, MO Stupovača – odvojak od D45-Sipovi, MO Ilova – dio Ulice I.Bonjaja, MO Kutina – Eugena Kvaternika, MO Repušnica – dio Vinogradske ulice, MO Kutina – odvojak Ulice Antuna Augustinčića te u MO Kutinska Slatina – Slatinska ulica- izdvojio je u objavi na Facebooku gradonačelnik Zlatko Babić.
Prilikom samog uređenja cesta obišao je, ističe, i teren u društvu pročelnika g. Eduarda Gelešića i razgovarao s vrijednim radnicima i našim sumještanima koji žive u ulici Eugena Kvaternika.
-Danas ta ulica izgleda drugačije, dobila je novi asfalt i adekvatniju cestu. Nadam se kako ćemo i iduće godine u skladu s mogućnostima obnoviti i više kilometara naših prometnica te kako ćemo moći ulagati i dalje u napredak našeg grada- poručio je Babić. (Grad Kutina)