Gradonačelnik Našica, Krešimir Kašuba, svoj je obilazak mjesnih odbora nastavio u Vukojevcima i Markovcu Našičkom gdje su ga dočekali predsjednici Dražen Ganzberger i Karlo Kanis zajedno sa zainteresiranim mještanima.

U razgovoru su istaknute brojne investicije u oba naselja s posebnim naglaskom na sigurnost, jer realizirane su tri velike investicije koje su mještani čekali nekoliko desetaka godina.

U Vukojevcima je izgrađen pješački most u Ulici braće Radića, dok su u Markovcu Našičkom napravljena dva pružna prijelaza. Ovim investicijama, naglasio je gradonačelnik, osigurava se veća kvaliteta života mještana, a posebno najmlađih koji ove prijelaze koriste na putu do škole i nazad. Nastavno na to, u Markovcu Našičkom su tako uložena i značajna sredstva u rasvjetu u Ulici Franje Strapača, najdužoj u naselju.

Gradonačelnik je također naglasio da je cilj posjeta mjesnim odborima i razgovora s mještanima proporcionalno razvijanje svih prigradskih naselja prema iskazanim potrebama te istaknuo da je sada na redu ulaganje u društveni život ovih naselja. Također, u oba naselja je istaknut projekt aglomeracije kojim se osigurava 99% pokrivenosti pitkom vodom i 95% pokrivenosti kanalizacijskom mrežom.

Cilj je čuti potrebe mještana s područja Našica

Gradska uprava na ovaj način unaprjeđuje svoju transparentnost i otvorenost prema građanima, pa se ovim putem gradonačelnik zahvaljuje svima koji su se odazvali susretima te iznijeli svoje prijedloge za daljnji razvoj naselja. (Grad Našice)