Grad Opatija poziva zainteresirane da se prijave na program inkubacije poduzetničkih ideja koji se provodi u prvom opatijskom poduzetničkom inkubatoru HUBBAZIA.

Programske aktivnosti će se održavati u novouređenom i moderno opremljenom prostoru Vile Antonio u centru Opatije ii besplatne su svim polaznici(a)ma.

Uvjeti za prijavu: fizičke osobe sa inovativnom poduzetničkom idejom (prednost imaju ideje vezane uz turizam), poslovni subjekti ne stariji od 3 godine sa inovativnom poduzetničkom idejom (prednost imaju ideje vezane uz turizam).

Poduzeća/projekti trebaju zadovoljavati kriterij tehnološke inovativnosti tj. trebaju zadovoljavati tri od šest sljedećih uvjeta kako bi bila inkubirana: imati ili razvijati vlastiti novi proizvod ili novu uslugu na tržištu, pri tome koristiti novu tehnologiju, u proizvodnom procesu implementirati novi poslovni koncept ili novi inovativni proces, zapošljavati visokoobrazovane djelatnike, imati razvojno-istraživačku komponentu u poduzeću i biti usmjereni na izvoz, a daleko više informacija može se pronaći na web stranicama Grada i inkubatora… (Grad Opatija)