U utorak, 12. prosinca 2023. godine  počinje podjela Božićnica koje je osigurao Grad Sinj.

Božićnice za nezaposlene dijelit će se u zgradi Gradske uprave u Sinju dok će u prostorijama Hrvatskog Crvenog križa Gradskog društva Crvenog križa Sinj, biti podjela božićnica umirovljenicima, roditeljima njegovateljima i njegovateljima koji to pravo ostvaruju na temelju rješenja Zavoda za socijalni rad, korisnicima nacionalne naknade i osobama bez primanja uz uvjet da su stariji od 65 godina.

Nezaposleni će božićnice moći preuzeti svakoga radnog dana u vremenu od 9:00 – 15:00 sati u zgradi Gradske uprave na adresi Dragašev prolaz 24. Potrebna dokumentacija. Podrobnije informacije mogu se pronaći na web stranici Grada.

Iznos božićnice za nezaposlene je 60 eura, za umirovljenike (hrvatska i inozemna mitovina) – 40 i 60 eura, korisnicima nacionalne naknade za starije osobe – 60 eura, roditeljima njegovateljima i njegovateljima – 60 eura, koliko primaju i oni bez ikakvih primanja iznad 65 godina.

Podjela božićnica u prostorijama Hrvatskog Crvenog križa Gradskog društva Crvenog križa Sinj, na adresi Miljenka Buljana 37. počet će također u utorak 12. prosinca, a božićnice će se moći predignuti zaključno s 21. prosinca. 2023. Podjela će se vršiti svakog radnog dana u vremenu od 09:00 do 15:00 sati zaključno do četvrtkom, 21. prosinca 2023.  (Grad Sinj)