Grad Zadar objavio je Javni poziv za prijavu kandidata u svrhu zapošljavanja pomoćnika u nastavi osnovnoškolskim učenicima s teškoćama.

Raspisan je postupak za izbor 107 (10 više nego lani, kada ih je bilo 97) pomoćnika pomoćnika u nastavi za učenike s teškoćama koji su na temelju rješenja o primjerenom obliku školovanja integrirani u redovan sustav osnovnoškolskog odgoja i obrazovanja.

Prednost imaju kandidati s područja Grada Zadra koji imaju iskustva u radu s djecom s teškoćama, imaju završenu najmanje 20-satnu edukaciju te kandidati koji su završili studije na edukacijsko-rehabilitacijskim fakultetima, odnosno studije koji im omogućuju rad u osnovnim školama. Uz prijavu kandidati trebaju priložiti: životopis, prelisku osobne iskaznice, uvjerenje o nekažnjavanju, uvjerenje o stručnoj spremi i potvrdu o prethodno završenoj edukaciji.

Natječaj je otvoren do 13. kolovoza. Zajedno s Privolom za prikupljanje o obradu osobnih podataka, objavljen je na stranicama Grada Zadra. (Grad Zadar/057info)